•  
 
 
 
News
29.12.2010

O da, čim ga vidite možete znati kakav je u krevetu

Thinkstock

Zašto doživjeti razočarenje kada unaprijed možete saznati je li muškarac koji vam se sviđa dobar u seksu i prije nego se s njim počnete valjati po krevetu. Evo nekih znakova koji ga mogu otkriti.

Primjetite ga, a i on vas, započnete komunikaciju, nastavite s druženjem i kroz neko vrijeme steknete dojam kao da ste stvoreni jedno za drugo. A onda se dogodi vaš prvi seks i vama nikako nije jasno zašto i u krevetu niste 'kliknuli'. 

E sad, neki stručnjaci tvrde da postoje znakovi koji vam čak na prvi pogled mogu dati do znanja kakav je vaš muškarac u krevetu. Razotkrivanje može početi: 

● Prvi poljubac 
Nakon što ste shvatili da se međusobno privlačite, a izmjenili ste i nekoliko rečenica, ne možete se oduprijeti želji da se i vaše usne spoje. Taj vaš prvi poljubac reći će vam puno. Ako vam se čini da nešto ne štima, onda je vjerojatno tako. Ako vaš prvi poljubac nije vrijedan toga da ostane u lijepom sjećanju i ako za dotičnog muškarca ne možete reći: Vau, kako se dobro ljubi', ni vaš seks vjerojatno neće biti takav. 

● On je magnet za pustolovine 
Od samog starta vam je jasno da ćete uz njega zaboraviti značenje riječi 'dosada'. Što god radili s njim, bilo da ste u restoranu na večeri ili u noćnom provodu ili na predstavi, ili samo pričali, zanimljivo vam je i nemate potrebu pobjeći od njega. Zabavni muškarci skloni pustolovinama i u krevetu će vam priuštiti isto. 

  • Thinkstock

● Daleko je od 'biljke', poduzetan je i snalažljiv 
Muškarac koji nema ideja, koji nije poduzetan i snalažljiv već se ponaša kao 'biljka' o kojoj treba brinuti, nikome nije zanimljiv, a upravo takav je i u spavaćoj sobi. Oni koji svojoj dragoj na početku poznanstva svako malo priušte neko iznenađenje, vjerojatno imaju još puno aduta u rukavu, pogotovo kada je seks u pitanju. Izgovor 'Nisam se opustio jer se još dovoljno ne poznajemo', samo je pokazatelj da će vjerojatno tako i ostati. Svi se mi u početku trudimo dati najbolje od sebe. Ako na početku ne valja, neće se puno promijeniti. 

● Govor tijela 
Čak prilikom prvog susreta njegov govor tijela, ako ga ne ignorirate, dati će vam puno potrebnih informacija. Gleda li vas samouvjereno? Je li njegovo držanja 'mlitavo' ili je puno samopouzdanja? Koliko vam se približio? Miče li i svoje ruke dok priča ili stoji poput kipa? Potrudite se da ulovite svaki njegov pokret. Iako se muškarci trude sakriti što zapravo osjećaju, njihov govor tijela ih otkriva. Nesigurni muškarci moraju još puno naučiti, u krevetu pogotovo. Jeste li sigurni da baš vi želite biti njihova profesorica? 

● Drži do svog izgleda i ponašanja u javnosti 
Nije od onih koji je opterećen izgledom, ali drži do higijene, urednosti i do toga kako se ponaša dok je u društvu. Neuredni muškarci mogli bi vas neugodno iznenaditi u krevetu. Njegove loše navike neće se tek tako promijeniti. Ne nadajte se uzalud. 

  • Thinkstock

● Nije hvalisavac 
Zapamtite dobro ovo - muškarac koji se hvali koliko je žena 'okrenu' i kako su uzdisale dok im je pružao orgazam, daleko je od muškarca kojemu je stalo do partnerice i koji zaista želi da ona bude zadovoljena. Bitno mu je da se pohvali, pitanje je s koliko je uopće žena bio. 

● Vješt je s prstima 
Ma neka ima manikirane nokte i njegovane ruke, može li taj muškarac u pet sekundi vezati sebi kravati? Pitate se kakve to veze ima sa seksom? Njegove fine motoričke sposobnosti otkrivaju osobu koja je vješta s prstima, zamislite što još sve može... Ništa vas ne košta da napravite mali test. 

net.hr

 
Comments
Poređaj po: 
Po stranici: 
 
  • Još niko nije upisao svoj komentar...
Actions
Rating
0 glasao
Copyright © 2017 SKANDY radio.